Kerngroep Duurzaam Diensten Delen

 

Vanuit Rijnstate, De Driestroom, Entrea, Zinzia en Pro Persona wordt de kerngroep DDD bemenst. Zij zorgen ervoor dat de vragen worden opgepakt en stimuleren initiatieven en ideeën om goede oplossingen te vinden. Bij de oplossingen wordt ook gekeken of het past bij de waarden van het Gelders Arbeidsmarkt Model (GAM), het voor en door elkaar principe. Ze kijken naar de voortgang van DDD en dragen bij aan het geven van bekendheid. Het gaat dus vooral om het proces. Het doel is een goed werkend netwerk te hebben, waarbij we op een structurele manier diensten met elkaar blijven delen. WZW is de facilitator van het proces.

Duurzaam Diensten Delen goed voorbeeld van voor én door elkaar principe!

Duurzaam

Leden van WZW hechten waarde aan duurzaam samenwerken, zowel in het ontwikkelen en aanbieden van diensten en producten, en ook in het delen hiervan. We ontwikkelen samen vormen die ervoor zorgen dat we op een duurzame manier aan elkaar verbonden raken en blijven.

Diensten

Diverse organisatie zijn actief binnen DDD. Er is een nieuwe website, er zijn concrete diensten en nieuwe initiatieven. Het begrip ‘Diensten’ is zich aan het oprekken. Naast echte diensten die organisaties samen ontwikkelen en aanbieden, wordt ook laagdrempelig kennis gedeeld en/of oplossingen bedacht.

Delen

De ene organisatie heeft behoefte aan een commissielid sociaal plan, maar moet deze marktconform extern inhuren. De andere organisatie heeft een mediator in dienst en wil deze beschikbaar maken voor andere leden. Dat is de kern van Duurzaam Diensten Delen: samen vraag en aanbod organiseren vanuit het voor én door elkaar principe. Dat faciliteert WZW graag voor haar leden.

De oplossingsvarianten kunnen heel divers zijn. Om daar een beeld van te geven waaraan je kunt denken is onderstaand overzicht gemaakt.

Voor vragen en opmerkingen over Duurzaam Diensten Delen kun je contact opnemen met de kerngroep DDD.

 

Neem contact op

Je naam
Organisatie
Je e-mail
Telefoonnummer
Onderwerp
Je bericht

alle velden zijn verplicht

 

Share This