Pluryn deelt aanpak recruitment op bijeenkomst DDD!

In Duurzaam Diensten Delen komen kennis, expertise, duurzame samenwerking en concrete diensten samen. Organisaties delen diensten met anderen waarbij het “voor en door elkaar” principe en samenwerking tussen of boven organisaties centraal staat.

Op donderdag 15 november kwam het netwerk DDD bij elkaar, bijna 50 deelnemers van verschillende organisaties waren uitgenodigd bij Cardo Theater van Pluryn. De dag werd gestart met Frans Croonen, recruiter/talentscout en Diederik van Vugt, recruiters bij Pluryn. Zij namen de deelnemers mee in de verschillende recruitmentactiviteiten die zij organiseerden, zoals een baan in een dag, campus recruitment en carrièreswitchers. Voor deelnemers een kans om een klein kijkje in de keuken te nemen bij Pluryn!

Hierna kwam het Multimedia team van Pluryn aan het woord. Dit enthousiaste team is bezig met film en alles wat erom heen draait, waarvan een deel door cliënten wordt uitgevoerd. Deelnemers werden meegenomen in hun bezigheden en werden vervolgens aan het werk gezet! Zij kregen een korte workshop over hoe zij zelf een korte videosollicitatie konden opnemen. Om zo eens aan de andere kant te staan en te weten wat dit vraagt van kandidaten, maar ook om dit soort video’s goed op waarde te kunnen schatten. Het Multimedia team heeft ook een promo-film gemaakt voor DDD. Deze komt binnenkort op de (vernieuwde) website www.dienstendelen.nl.

Na de workshop was er tijd om te netwerken en kon men op de DDD-markt informatie krijgen over de verschillende werkgroepen en diensten van DDD. Ook vanuit WZW werd informatie gegeven over inkoopvoordelen (o.a. juridisch en verzuim), de Week van Zorg en Welzijn en het landelijke programma Ik Zorg.

Het Multimediateam van Pluryn heeft een video gemaakt van deze geslaagde ochtend. Deze kun je hier vinden.